Bedrijfsovername Groep Waaslandia


Geachte klant,
Geachte leverancier,

Wij, bij Present Cars – De Korenbloem, hechten veel belang aan het persoonlijk contact met klanten en, bij uitbreiding, alle zakenrelaties. Wij houden u dan ook graag op de hoogte van de recentste ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Wij willen u graag meedelen dat we vanaf 1 maart 2019 deel zullen uitmaken van Groep Waaslandia. Sedert 1924 zijn de bedrijven van Groep Waaslandia actief in het openbaar vervoer. De groep is intussen uitgegroeid tot één van de grootste partners van de Vlaamse Vervoersmaatschappij en exploiteert dagelijks 175 bussen in het openbaar vervoer van de grote driehoek Geel-Mechelen-Lokeren, met vestigingen in Vrasene, Lier, St.Job-in’t-Goor, Geel en Turnhout.

Vermits zij, net als wij, een kwalitatieve en goede dienstverlening hoog in het vaandel dragen gaan zij, samen met ons, de u reeds bekende service in de toekomst verder garanderen.

Deze bedrijfsovername brengt voor u als klant, in eerste instantie, nauwelijks of geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven het vertrouwde adres voor alle vervoersnoden van scholen, sportclubs, verenigingen en bedrijven. De ondersteuning door een grotere groep maakt toekomstige uitbreiding en investeringen in nieuw materiaal mogelijk.

Alex en Herwin gaan het in de toekomst iets rustiger aan doen maar blijven zich verder inzetten als chauffeur. Danny blijft binnen de nieuwe organisatie nog enkele jaren uw vertrouwde aanspreekpunt.

In de komende tijd zullen wij u op de hoogte houden van alle verdere ontwikkelingen. Het was alleszins een eer en een genoegen u al die jaren van dienst te mogen zijn!


Present Cars – De Korenbloem